- Thank you received: 0
MIT campus
- Jó kérdés, a CTCnek jeleztem, hogy a csapatot bérelném, remélem maradnak a házban. Nem azért mert ugráltatni akarom ?ket, hanem mert így a jó nekik is. Az új területet természetesen a ház dolgaihoz is tudjuk majd használni. De az ugye javarészt üzem, kutató intézet, HQ, ilyesmi. Oda majd meg kell találni a skeleton crew-t. Nem feltétlenül csak diákokból. Létszámon még gondolkodom. Viszont a felszerelés kapcsán nem véletlenül kérdezlek téged. Nem ház kapcsán, nem is azért mert CTCt?l bérelt csapatban benne leszel szerintem és ezért maradsz. Hanem...
- Hanem mert, nem csak az a fontos, hogy Azumi megmutathassa a közös céggel, sok aprósággal, hogy ? remek vezet? és önálló, hanem az is, hogy a választottja bizonyíthasson. Ez a lehet?ség fontos. Bár fogalmam sincs arról, hogy hosszú távon Azumi téged választ-e, fogalmam sincs arról, hogy mennyire tudlak ?szintén támogatni, de gáz lenne az, ha akkor derülne ki, hogy tankot akarunk fejleszteni de nincs rá lehet?ség.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Céges vezetésb?l semmilyen gyakorlatom sincs, egy gyorsan fölhúzott félmobil bázis logisztikáját és szerkezetét pedig egészen másképp kell megszervezni mint egy cégét, a struktúráját az egésznek pedig a hadsereg adja. Ha az egész az ebben való kit?nésre van alapozva, akkor ha szabad javasolnom, inkább vezényeljen ki valamelyik frontvonalra, de ne vesztegessen rám több id?t. Bármit is szeretnék, szerintem ez a logikus lépés a tények ismeretében."
Csapat riadó!
Ennek jegyében egy telefonhívással indítok, méghozzá Rentonba.
- Szia. Mennyire vagytok elfoglaltak mostanság?
- Hello füles... akarom mondani Aika. Hát, a fél banda azt találgatja, hogyhogy a tévéb?l kellett megtudni, hogy ilyen kibaszottul jól énekelsz. Ott a keleti parton gondolom ez valami reggeli szutyok volt, de mi az esti buli végén láttuk. A filmes csapatot leállítottam a picsába, és belevertem a fejükbe, mit jelent az, ha azzal kérsz tanácsot, hogy ne menjenek. Na mindegy. Csak így alvás helyett a számodról vitatkoztunk. Meg arról minek neked céges tesó. Meg arról, hogy hogy megfingattad a kalózokat. Kezdek kicsit félni, mert mi sem vagyunk ám mindig rendes gyerekek.
A klubházban kihangosított hívás átka, hogy a háttérben felhangzik a "Te bazmeg, az nem Aika irodája?" meg a "f?nök, Aika hazajött?" és hasonló el?re megjósolható bekiabálásokból álló háttérzaj.
Persze rögtön jön is a kérdés:
- Hazajöttél?
- A fogadott húgicám nem mindig szeret céges hercegn? lenni, így a törvényszéki cicát hazacipelve megléptünk a test?rség el?l kicsit. Most itt van velem a bázison. El?bb gondoltam bemutatom a csapatnak. Utána gondoltam valahol sörözhetne, motorozhatnak, de ugye honnan akasszak le hirtelen motorokat.
Várható módon ez is némi kiabáláshoz vezet. Végig lehet hallani kinek kell lemennie a "kibaszott m?helybe" összerakni valamit, ki és kinek szóljon, hogy kellhet mára 1-2 vendég motor. Ezt végig kell hallgatnom...
- Hát, tudod akit bevesz egy banda, annak hozzáférése van a klubházhoz és a vendég verdákhoz. Ha kijöttök, akkor a tesód olyat motorozhat, mint soha eddig életében. A srácok már készülnek.
Jön újabb háttérzaj: "Mit tudom én. Aika tesójának jön. Nem azoknak nincs banda logójuk, csak valami kerek baszás amit még id?nként a ruhájukon is viselnek, majd Steve lenézi a kibaszott mátrixból!" Meg "Kerek, mondtam kerek bazmeg, csak el tudsz helyezni valahova egy kört."
Azaz most már nem csak engem akarnak terrorizálni a motorral, hanem ha "tesó" van akkor ?t is szívesen látják alapon Azumi alá is csoppert akart tenni. Valószín?leg reggel óta. Az ide érkezés pedig éppen olyan mint a "meleg" LZ a bázis építésnél. Az utolsó pillanatban várható kapkodást hozza.
- Jeff, két helyen is bemutatnálak benneteket. Egyik a csapatom. Másik pedig néhány srác, akikkel az id?k során megismerkedtem.
A szervezés közben azért igyekszem végig gondolni mennyi id?t tölt a mátrixban Azumi... Jó kérdés. De ki kell várni.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Tábornokasszony, sajnálom, de azt hiszem alkalmatlan vagyok erre a feladatra. Meglehet túlbecsüli a képességeimet és a lehet?ségeimet, azért, mert én magam is túlbecsültem saját képességeimet és alul értékeltem a helyzet komolyságát. Egy multinacionális céggel rendes harcmez?n talán még elboldogulnék, f?leg ha a tábornok asszony biztosítja a légi támogatást, de politikai csatamez?n hosszú ideig tehetetlen leszek és amíg ez nem változik, minden oka meg van a bizalmatlanságra. Bár nem szívesen mondom és nem akarok engedetlen lenni, javasolnám a saját leváltásom err?l a posztról alkalmatlanságom okán. Ilyen rövid id? alatt képtelen leszek ekkora hátrányt behozni a stratégiát és a céges politikát illet?en és a többir?l még nem is beszéltünk."
Csapat riadó!
- És én sem vagyok politikusnak való. Azoknak fel kell tudni áldozni milliókat. Én pedig bizony vállalom a kockázatot a csapatomért. Azumiért is. De sajnos a Renraku féle céges politika [i:3v2886an]tényleg[/i:3v2886an] rosszabb mint Aztlan és a sivatagi háborúk egybegyúrva. Azt hittem pár hangyaboly, Chicago után mindent láttam. Azt hittem, a Renraku az arkológia után nem okoz nekem meglepetést. Pedig az is csúnya volt, mert katona is érintett volt, nyomozáshoz bizony a pilótának is bele kellett folynia az épületharcban. De az a mocsok amit Azumival próbálnak csinálni, ez a politikai aknamez? [i:3v2886an]engem is megrémít.[/i:3v2886an] Pedig volt honnan támogatást kérni. Csak mondjuk a Lone Star vezetése is kockázatosnak ítélte meg a terepet.
- De ebben a harcba bárkit leváltani csak Azumi tud. Aki pedig bele mászott a harcba és nem dezertál egy csapatot alkot, ahol nem a rangnak, hanem a szakértelemnek, az egymás mellett való kitartásnak szól a tisztelet. De ez azt is jelenti, kell tudni segítséget kérni. Kell tudni ki van benne a csapatban, és azokkal t?zön-vízen át össze kell tartani, mert az ellenség pszichadosai mindenkit mindenki ellen fordítanának. De ha ez megvan, akkor vannak jó könyvek, és oktató cuccok, politikai támogatás. Odafigyelni a dolgokra meg meg lehet tanulni. Ha akarod. Ha neked ez nagy falat, és nem szeretnél olyat ahol ott a Brainlock, ahol egy elszólásért önyilkosságra kényszerítene bárkit, ahol egy kedves és szép lány mellett a céges politikát is a nyakadba kapod, akkor ezt más nem mondhatja meg Azuminak. Csak te.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Toborzó körút a turistanegyedben
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?